Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Vink vink och glad måndag. Jag har tyvärr så hemskt mycket att göra idag att jag är glad om jag hinner andas och äta lite choklad emellan. Leveranser (typ när vi skickar iväg ritningar och sånt), sen snabb genomgång och mitt för i år första föreläsning på högskolan. Pust. Så vi får höras ikväll oki? Under tiden kan ni kika in hos Johan för att få en kalasredogörelse om vad vi pysslade med igår. Min version kommer förstås också ut så småningom! Så, nu kör vi. Hörs snart! Puss.

Translation: Good morning! I’m post long distance tired and have loads of work to do so see you later today alright? Have a nice monday.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.