Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Duktig och dricker vatten i finglas
på kalaset i Linköping jag var till i lördags.

God morgon! Det är måndag och underbar fluffig snö faller ner på marken. Såg inte en gnutta asfalt på cykelvägen imorse – men massa is däremot. Vilken tur att jag är en jäkel på att ratta damtrallor genom vilken terräng som helst faktiskt. Vad gör det om man vurpar lite snyggt ibland – det är ju ändå mjukt på marken? På tal om mjukt så blir det mjuk inrullning på trainern ikväll innan jag får dambesök – den nya marknadskommittén håller sitt första riktiga möte. Tänkte testa en ny uppvärmningsteknik jag har läst mig till men sen mest rulla in benen så de är intervallredo imorgon. Det är dags att börja intervalla på allvar. Förra året så körde vi ju klubbspinning och gruppintervallade men i år är det upp till min mojo att fixa det. Har inte riktigt blivit nån (trainer)intervallmästare än måste jag erkänna. Men är väl bara att nöta antar jag!

P.S. Förlåt förresten om inläggen kommer att va lite platta och lite ocykelkattiga ett tag. Jag är något kraftlös just nu. Men det går över. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.