Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej hej, kort söndagsupdate. Vaknade till gudomligt ljus idag, essentiellt efter all sombre tidigare i helgen. Kände mig frisk också, bara en sån sak (och jo, jade hade vilat järnet lovar lovar). Snön hade fallit ner på jorden så jag plockade upp längdskidorna och drog till Rocklunda, vårt stadsnära friluftsområde här i Västerås. Det fanns gott om snö (och is) och även gott om glada äntligen spår!-skidåkare. Det hälsades och logs en hel del. Blev till och med inbjuden till pulkaåkning av ett gäng stöddiga tioåringar. Tackade tyvärr nej dock. Passade på att njuta av skogen och tystnaden. Märkligt folk, vi konditionsfolksen. Sociala enslingar, det är vad vi är. Vi gillar det så. Elva kilometer blev det idag, benen ville mer förstås men förnuftet sa nejnej.

Nu ska jag äta grillat. Och sedan rita. Och imorgon är det måndag och massa blogg – och försiktigt trainerpass igen. Har förresten knappt nämnt trainern, min nya kompis. Det kommer – liksom sammanfattning av era bästa vägar som jag har lovat er.

Har ni njutit av snön idag?

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Aaa det har jag ju gjort. Först med att skotta fram bil och stuga sen lite kondition på det. Roligast var nog att skotta:-)
    Ser framemot både vägar-inlägget och trainer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.