CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Mellan rundorna

Hängig som ett kaninöra.

15593678094_225a37e128_k

Fan, hemskt tråkig igår och idag. Körde ju kroppslig vilodag igår – så tog en promenad, gick nej dansade ner till jobbet, fina tunes i lurarna, tog en extra sväng, inga grannar på plats på jobbet och alltså massa musik som fyllde rummet… Och så blev märkligt svagare och tristare i kroppen under eftermiddagen. Metallisk smak i munnen, dovt i halsen. Blev självklart livrädd. Tryckte i mig en masse echinaceagrejs, väl hemma ännu mer. Hittade den hotfullaste största vitlöksklyftan i skafferiet, choppade den och tryckte i mig den grinandes. Te och honung och mat och lite rita och så sömn på det. Vaknade ruggigt svag men lite bättre imorse. Så har alltså varit tråkig idag. Kort promenad för att testa en ny häftig sak i och för sig nu på kvällen, men annars – tråk. Lagom kul när mitt facebookflöde dignar, snart kraschar, av allas långfärdsskridsko- och cykeldistansuppdateringar. AH MEN KUL FÖR ER DÅ HÄR FÖRSÖKER JAG KLARA LIVHANKEN.

Imorgon ämnar jag vakna helt frisk men måste tyvärr avstå träning ändå för den där tråkiga säkerhets skull. Tur det är klubbmöte. Så har jag i alla fall en anledning.

Har förresten äntligen blivit lite bättre kompis med flickr (sånt man gör när man är krasslig) så att bilderna kan länkas till bloggen istället för att jag ska ladda upp varje gång. Så nu kommer bloggen förhoppningsvis bli lite mer lättladdad. Alltid nåt.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

  1. Riktigt tråkigt med sjukdom. Man blir både sur och irriterad. Håller det i sig ett tag stiger frustrationen till oanade höjder. Jag hoppas du snart får må bättre.

  2. Krya på dig! Ligger själv med sömnlöshet, skallebank och någon form av trist sjukdomskänsla, lagom tills lovet är slut :(

    1. Jepp, men denna ggn är jag fast besluten om att inte bli för dödsförkyld som jag brukar bli! Kram tebax :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.