Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Åh hej har ju glömt helt att berätta om den favvigaste klappen hittills (varför jag säger hittills är för att min familj ger varann klappar på Nyårsafton och för att jag också råkar fylla år den dan så min kvot är liksom inte uppfyllt än även om jag förstås inte önskar mig annat än fred och kärlek och lite mer skidsnö, typ). Men hursomhelst – hur snygga är inte de här chartreuse bidonsen? Jag har suktat efter dem länge. Men varit för snål som jag ofta är mot mig själv. Rapha tar ju en helt hutlös peng för ett par plastgrunkor. Även om dessa är lite speciella, kolla noga, Camelbak som gör själva flaskorna har kommit med en ny finurlig mekanism som gör att man inte behöver stänga “nappen” utan det räcker med att justera hur mycket vatten som ska komma ut när man suger. Jag kunde i och för sig i min enfald inte bry mig mindre om smart mekanism hit och dit – det är den skitsnygga färgen och formen jag velat åt. Som (kanske tillsammans med dessa?) kommer att matcha min svarta linjecykel så. Tack för dessa Tony, du är alla tiders!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.