Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravel

Expeditionen: min vintercykelhistoria.

Expeditionen: min vintercykelhistoria.

Minnen från gårdagens nästan-succé. Det jag både ogillar men också gillar med vintercykling är att varje tur känns som en smärre expedition. Med all påklädning, allt väderkoll och proviantfix, all vägplanering, den ödesdigra insikten om att man inte får stanna för länge för då fryser man ihjäl etc. Expeditionskänslan förstärks då lite extra av gryniga svartvita bilder. Ring Bea Uusma nån, här kommer vi! Ungefär.

Men idag då. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om det blir fortsättning på expeditionen eller om jag passar på och nyttjar snön som finns till att nöta nån mil skidor på Apalbyplanerna inte så långt från där jag bor. Det är så sällan tillfälle ges så! Det är ironiskt att det är mer och finare snö ute på våra avlägsna cykelvägar än på gräsplanerna/i skogen.

Oavsett hur det blir – stay tuned och njut av söndagen. Hörs sen puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.