Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej folks! När termometern pekar mot superminusgrader vill man helst ha varmdryck med sig när man är ute och hojar aight? Och pallar man utan varm dryck så vill man att i alla fall vattnet man har med sig inte fryser till en flaskformad isklump lagom till det är dags att ta den första gudomliga klunken (det finns plastiga termosflaskor att köpa men de håller sällan vad de lovar, tyvärr). Att ha med sig en termos känns som en självklarhet – men hur fanken få in den i flaskstället så att den sitter kvar? Häromdagen fick jag ett kanontips på hur man kan göra om man vill slippa ha termosen i bakfickan.

Du behöver:

Bra, storlek mindre termos
Gammal bidon du inte är rädd om
Sax
Tejp

Så här gör du:

Klipp hål i flaskan, helst så att halsen hamnar så tajt som möjligt runt termosen.
Tejpa fast öppningen mellan flaskan och termosen.
Njut av varm dryck under färden!

Simpelt va? Tack Sune för tipset <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.