Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Den här svartgula skönheten har anlänt till Västerås. Jag har valt och tänkt och fnulat och eftersom Fluid 2 lovas vara supertyst och vunnit typ alla tester som går att vinna i sin prisklass så blev det till slut den. Svartgul, precis som jag vill ha den inredningsmässigt, ska ändå stå i salongen och matcha min svarta tysk-italienare. Till helgen planeras x 2 distanspass och så paketöppning då, himla fett med bloggmaterial. Men hursom, nu ska jag bara leta på var nånstans i Västerås paketet är, självklart har PostNord försökt leverera men det sket sig eftersom de ju aldrig ringer och frågar om dörrkod eller annat. Sedan jäklar unboxing och kanske lite belgiskt guldstänk på det! Puss.

…och nyss meddelade Tony att mina Hestra som Anna hade tipsat om också anlänt till Västerås. Så imorron är jag äntligen lobster girl. Hoppas det funkar för mig, har egentligen aldrig frusit utan mest svettats om händerna men kanske inte efter fem timmar. Snön har i och för sig smält så blir tråkig barmarksdistans, dubb mot asfalt och grus, yey. Men – nu som lobstergirl, alltid nåt :D

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.