Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katjas tips

Dagens cykelvideo: Martha’s roller skills.

Nu i trainerväntanstider är jag helt söndergooglad på hemmatränings- och rullevideos. Rullar är förresten nåt jag prompt tänker lära mig – men kanske inte i år utan nån annan gång. Fan kan inte lära mig allt på en gång heller. Men här i alla fall, Martha Gill – lika elegant racercyklist på vardagsrumsgolvet som på rullarna. Spelar fiol gör hon också. Lite okynnes sådär, bara för att hon är så grym. Hell of a balance!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

8 kommentarer

  1. Testa roller under “off-season” så att du har tid för en eventuell återhämtningsperiod, man vet aldrig….

  2. Roller är inte jättesvårt. Jag är inte en speciellt duktig cyklist men har ändå lyckats få kläm på rollern på ett par gånger. Fast jag har den fortfarande uppställd så att jag enkelt kan ta stöd av en vägg…

    1. Coolt! Jag tror inte heller det är så svårt om man har någorlunda balans och en portion tålamod ;) och en braig vägg… Duktig du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.