Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon!

Har ni sovit gott? Det gjorde jag, trots att jag försummat gymmet igår. Gym och Katja and inte like Vos and victory som ni kanske förstått… men nog om det *flyr ämnet*

Idag är det i alla fall tisdag och teknikpass på Badcrossen står på schemat! Ute är det liksom milt och skönt och så ligger badcrossen bara ett stenkast från varm choklad hemma hos mig.

Och då får nya favvotröjan grisa ner sig igen, typ (inte så jättelerigt ute på Badcrossen, mest gräs men ramlar man så).

Glömde ju berätta om själva affären förresten! Hade fått nys om den dagen innan och hann slinka förbi den strax innan tweetmeeten med cykelfolks på Le Mond. Och vilket bemötande, underbart! Personalen kände igen mig och såg verkligen till att jag trivdes och att jag fick rejäl beslutsångest, fanns ju så mycket snyggt. Och tyvärr, rätt så dyrt. Men nu efter att ha slitkört och tvättat tröjan två gånger så kan jag säga att det verkar som att kvalitén motsvarar priset. Jag är ju som ni vet ingen storshoppare utan sliter mina kläder in i det sista. Vad jag vet så har i alla fall Rapha livstidslagningsgaranti (har tre treårgamla plagg som väntar på att skickas till London), hoppas Café du Cycliste har det också. För oss som inte har sygåvan är det guld värt.

Nä, nu tar vi an oss denna tisdag.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.