Livsstil

Dagens cykelvideo: Cycling party game!

Jag älskar roliga sällskapsspel. Spelar egentligen för lite! Det många av er inte vet om mig är att jag är en f d scrabblefantast med ett par SM o d turneringar på samvetet :P Älskar Scrabble fortfarande men det är tyvärr lite för tidskrävande för att jag ska hinna med både det och cykling (Scrabble kräver träning flera timmar varje dag typ för att bli så pass bra att man kan hävda sig bland de bästa i Sverige. Jag har viss potential dock varken tid eller ork, typ.) Hursom! Mitt sällskapsspelshjärta blir glatt av det här! Ett ursnyggt och riktigt spännande spel för, av och om cyklister. Perfekt för kalla ocykliga kvällar eller när man ska få sina kompisar att förstå hur detta med tävlingscykling funkar egentligen.

Spelet Cycling Party ligger ännu i kickstarterskede men om vi är några som bidrar så finns kanske spelet till salu inom en inte alltför avlägsen framtid. Kul grej! Ett tips är dock att lämna ett meddelande till skaparna att de får gärna inkludera ett gäng damlag när de ändå håller på och skapar ett spel till för alla. Ger man minst $25 så får man välja namn på cyklisterna i spelet. Jag har svårt att se någon Katja bland herrlagen… Ni fattar. Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.