Cykelcross,  Snack

I’m bringing cxy back.

Ämnar vara helt superduperfrisk till morgondagens Helgmys. Det vankas Anna på min mtb samt finbesök från CKCX mm så känns himla fel att avstå. Plågades därför hemma ännu en kväll igår. Spelade in en electrocover på Cum on feel the noize, är kanske salongs nån dag och postar den här… Ehm hann med att se lite cross och nästan läsa ut den dära Hemliga historien också. Drog till med lite planka-på-pilatesboll och stekte fisk. Så jäkla spännande alltså!

Idag fortsätter jag i samma veva à la noll träning men har förlagt mig till östra sidan istället. Jobbar järnet. Sedan tänkte jag försöka hinna smita förbi nyöppnade Bonne Mecanique idag innan jag kostar på mig lite awwande med glada cykelfolks på Le Mond.

Kanoners fredag vankas med andra ord, hoppas på någorlunda pigga ben under morgondagens Helgmyset, lär behövas ty vädergudarna har utlovat apokalypstitaniciceageinferno-förmiddag. Me like.

Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.