Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Livsstil

Dagens cykelvideo: Katja cyklar på TV4

 

Fett ego men dagens cykelvideo får handla om mig för en gångs skull :P

Jobbet som gjorde att jag inte behövde gräva alltför djupt i besparingarna när jag ett gäng veckor senare krockade av framhjulsstaget på lånad bild. En skönt svettig inspelningsdag ute på Ingarö – och det verkar som att ett av resultaten börjar rulla ut på TV4 runtom i landet – nu i samband med kedjans 25-årsjubileum! Hade förstås hellre sett mig swisha förbi i mina holebrooks men kan inte få allt.

Läcker video Team Sportia – grattis, hoppas få handla på nån av era butiker i Västerås inom en inte alltför avlägsen framtid.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.