Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Post-race-fika – simpelt, gudomligt

Provkört, provfotat. En snällare del av helgens bana aka baby pumptracks

Tony pysslar om meridatjejen

En annan del av partybanan.

Fan. Dumförkylningen är tillbaka och jag är grå och tillintetgjord. Denna gången måste den ut ur kroppen annars blir jag ju aldrig bra. Men det är så himla himla tråkigt! Snyft. Får trösta mig med att planera, inventera, glo på gamla lopp och bli frisk innan jag beger mig ut i leran igen.

Tre veckor har skiten suttit i kroppen nu, tre veckor! Ve.

P.S. Om nån snäll sitter på bilder på mig från helgens race – maila cykelkatten@gmail.com eller kommentera. Tack <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.