Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykelstöld är typ bland det värsta man kan göra mot en cyklist. Den här videon berättar en cykelstöldsstory på ett lite annorlundasätt. Lite amélieromantik, lite fixieromantik, lite… cykelromantik. Helmys, lagom för en lördag. Voilà!

Inlägget är tidsinställt ty Katja är ute och tävlar.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.