Katjas tips

Dagens cykelvideo: Cykelstöldsromantik.

Cykelstöld är typ bland det värsta man kan göra mot en cyklist. Den här videon berättar en cykelstöldsstory på ett lite annorlundasätt. Lite amélieromantik, lite fixieromantik, lite… cykelromantik. Helmys, lagom för en lördag. Voilà!

Inlägget är tidsinställt ty Katja är ute och tävlar.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.