Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravelKatja tävlar

Prestige.

Prestige.

För er som har missat så kommer jag alltså ställa upp i D Prestige-klassen i helgens CX-tävlingar i Rödene, Alingsås. Med mig har jag tävlingspsyke av alloy stål och en masse varma kläder att värma upp i. Se själva, lördag:

 

och söndag:

två

Om ni tror att jag är helt dumihuvve som ställer upp i prestigeklassen så är det okej och jag vet liksom att jag med störst sannolikhet blir frånkörd så det står härliga till av pr0ladies MEN här är mina förklaringar:

  • senare start = sovmorgon både imorgon och på söndag
  • större motstånd = mer pepp
  • kvinnomotstånd = mer pepp ja tack!
  • crossmotstånd = ännu bättre, lika villkor etc.
  • några klasser innan = mera lera
  • har peppat min nya crossförebild Anna till att ställa upp i prestige = får inte fega ur + sampepp!

Ja, det känns helt enkelt bättre att ställa upp i en “riktig” CX-klass, allt eller inget. Vi får se. Pallar inte oroa mig, tänker ha skitkul istället.

Fast nu tar jag lite helg och går en lång promenad. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

12 kommentarer

  1. “crossmotstånd = ännu bättre, lika villkor etc.” det där är så rätt. Dissa wannabesen ;) och ju fler damer i CXklass ju större chans att det blir en Superklass där med. Vore ju grymt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.