Katja om kärlek,  Power to the readers

Love and war.

Först och främst – ni anar inte hur rörd jag blir över att så många berörts av mitt inlägg om trafikkärlek! Jag har läst alla era kommentarer, både på bloggen och på Twitter och på Facebook och era mail och spart dem i mitt hjärta <3 Varje röst hörs. Det värsta som kan hända är tystnaden – den leder bara till att det elaka segrar över det goda.

I början hade jag faktiskt skickat in inlägget som artikel till GT men fick tyvärr inget svar ens. Började rota lite och såg att Jimmy Fredriksson, författaren till krönikan som snarare stjälpt än hjälpt, är GT:s fastanställde nyhetskrönikör. Snap tänkte jag, vilken Regina George-move av GT, synd men inte  förvånande om det inte blir vare sig svar eller publikation. Så jag bloggade mina åsikter istället. Hoppas Jimmy har läst inlägget – och era kommentarer – ändå. Ibland kan det vara skönt att inse att man har fel. Jag hade älskat ha fel om GT om de valt att publicera artikeln, fatta självdistans och mediedemokrati?

Och på tal om Göteborg så vill jag verkligen, verkligen crossa i helgen! Eller Göteborg och Göteborg, är i Rödene, Alingsås ju men jag har googlat mig till att det ligger nära Göteborg och nära vatten och nära Vårgårda – kanske tangerat Alingsås under Vårgårda-velofondot, nån som minns?

Men i alla fall. Vaknade med bökande hals imorse, hade känt mig nästan febrig inatt. Halsen är läskig, indikator på att nåt virus är kvar och härjar lite. Var ju sjuk förra veckan och vaknade alltså livrädd att eländet hade kommit tillbaka. Livrädd alltså. Dricker otäckt mintigt te och bälgar i mig sån där echinaceagrejs mellan tekopparna. Får boka av kvällens mtb-onsdag. Skitskurt, älskar mtb-onsdagar och saknar hänga med Grannen :( Men verkligheten är bister. Tävling i helgen innebär ingen ansträngning ikväll. Får typ gå och klippa mig eller gå på bio, sånt som folks gör när de inte cyklar.

Förresten, har ni tips på drägligt+ matställe i Alingsås? Vill äta nåt gott nånstans mysigt på lördag kväll.

Puss och ni är bäst. På riktigt asså jag svär. Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

8 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.