CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Livsstil

Glömskhet och italienskt.

Glömskhet och italienskt.

Imorse hade jag superbråttom in till stan – skulle nämligen hinna med lite tandtortyr innan jobbet. Tog crossen och glömde förstås ta med mig civilskorna i all hast.

Ja men då fanns det ju inget annat alternativ än att luncha på ett cykelcafé så jag tog och bjöd ut Tony som vek sig dubbel av att se mig klatscha-vagga-klatscha-vagga fram i mina något för stora leriga dojs.

Vi slog till på litet dvs. skippade antipastibuffén utan ”nöjde oss” med gudomlig fisk resp. kötträtt.

Och så satt vi där och diskuterade den kommande helgens tävlingsbana i Alingsås, spanade in lite hjul och peppade inför att Tonys hals verkar bättre så vi kan ha skoj i leran ikväll!

Med våra crossar förstås.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

  1. Åh, jag blir så lycklig av att det är fler än jag som gör sådana här tokigheter. Har också glidit omkring i spd-skor och vanliga kläder vid ett par tillfällen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.