Katjas tips

Dagens cykelvideo: Extreme toys

Måste piggas upp. Måste måste måste. De här plastkrabaterna är i alla väl världans pigga när de trixxar fram på sina plast-MTB och BMX i denna grymma stop motion-video som får i alla mig att vilja köra ut canyonen omedelbums just nu! Danny & Martyn – släng er i legoväggen :P

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.