Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Sjuktråksjuk.

Hej.

Ursäkta för dålig uppdatering. Iförrgår blev jag sjuk och igår var jag sjuk och ute på jobb hela den långa dagen (och nästan hela kvällen).

Att vara sjuk är tråkigt.

Är dock tyvärr tillräckligt frisk för att inte fixa ligga i sängen och feberdrömma om fjärran länder – än i alla fall. Håller mig upprätt så länge men kan varken träna eller ens gå speciellt långt. Halsen är otäck mot mig nu på köpet.

Blir alltså inte många träningsrapporten denna veckan. Men nu har ju jag massa frågor att besvara sen frågestunden jag hade – denna vecka blir bra för sånt!

Hörs snart. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.