Katja om kärlek

Bakom husknuten.

Djup koncentration. Först – hämta “avskruvningsverktyget” ur storasysterns magiska Cykellåda – Pandoras ask! – och vattenslangen ur den lilla skrubben i källarförrådet. Lite smygande sådär, så Den Stora Läskiga Bostadsrättsföreningsordföranden inte ser oss. Sedan, tyst som en mus, hålla dörren medan storasystern bär ut de snabba maskinerna, en lite känsligare – föreläsning innan! – i kolfiber och en lite grövre men med skojsigare vevparti – mtbn.

Pust. Äntligen bakom husknuten.

Nu börjar det roliga!

Skruva spruta smeta kladda spruta smeta lite extra oj

det råkade visst komma massa vatten och klet på byxorna!

men äsch, det gör inget, för solen skiner och det är en fantastisk söndag och våra cyklar blir rena till glada låtar vi kommer på under tiden vi tvättar och donar och så vankas det god mellis när mekanikernna är klara med insatsen.

Tänk om det vore lika roligt med såna sysslor när man är en som när man är två!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.