Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


Bakom husknuten.

Djup koncentration. Först – hämta “avskruvningsverktyget” ur storasysterns magiska Cykellåda – Pandoras ask! – och vattenslangen ur den lilla skrubben i källarförrådet. Lite smygande sådär, så Den Stora Läskiga Bostadsrättsföreningsordföranden inte ser oss. Sedan, tyst som en mus, hålla dörren medan storasystern bär ut de snabba maskinerna, en lite känsligare – föreläsning innan! – i kolfiber och en lite grövre men med skojsigare vevparti – mtbn.

Pust. Äntligen bakom husknuten.

Nu börjar det roliga!

Skruva spruta smeta kladda spruta smeta lite extra oj

det råkade visst komma massa vatten och klet på byxorna!

men äsch, det gör inget, för solen skiner och det är en fantastisk söndag och våra cyklar blir rena till glada låtar vi kommer på under tiden vi tvättar och donar och så vankas det god mellis när mekanikernna är klara med insatsen.

Tänk om det vore lika roligt med såna sysslor när man är en som när man är två!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.