Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Snack

Korv, Cola och OS

Hej från gänget bak i bussen! Jag och Johnny the Lillebror är på väg mot Västerås. Det var väl för länge jag hängde utan honom och så vill jag inte ha det.

Han var trött så jag lovade äventyr för att locka honom från plattan.

Men han är inte dum han.

Lillebror har börjat misstänka att nåt är lurt.

– Du Katja… varför tog vi med oss gummistövlar?

– Därför att det är blött i gräset.

– Varför gräset?

– Därför att det är cyclocross…

– NÄ SÄG INTE ATT DET ÄR TÄVLING BÅDE IMORGON OCH PÅ LÖRDAG IGEN

– (vacklande blick) Jo… Men det går fort du, i min klass kör jag typ en halvtimme!

– Kommer du att vinna?

– Klart som tusan! Men bara om du hejar riktigt ordentligt.

– Får jag korv då?

– Japp.

– Då kan jag heja på dig ända in i OS!

– (naaaw) Snäll du är.

– Får jag förresten Cola också?

– Japp.

– Alltså du kommer att vinna OS!

Billigt. Enkelt. Genialt. Korv, Cola och OS i sikte.

 

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 kommentarer

  1. Underbart!! :)

    angående simpass så är det galet svårt tycker jag också, när jag simmar själv så brukar det oftast bli lite vad jag känner för, gillar att varva tufft och löst. 50 tufft 50 lite lösare. På lördagarna får jag ett pass serverat till mig av klubben så det är grymt bra. 100ar är tuffa att köra. Får funderar lite på den :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.