Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja om kärlek

Jag kommer att älska dig så.

Jag kommer att älska dig så.

Idag är glädjens dag!

Det största som hänt mig sen lillebror kom till världen för snart nio år sedan.

Min allra bästaste bästis babybarn har kommit till världen.

Det är större än livet, det är livet när det är som störst,  det är kärlek och stjärnor och blommor och tårar och drömmar i ett. Jag har varit extremt svag det senaste dygnet – som om att all energi hade lämnat min kropp. Ingen mat fick jag i mig heller. Jag hoppas och tror att det på nåt häftigt sätt skickades energi ända in till Göteborg så att den blivande mamman inte hade för ont. Larvigt, kanske, men så kändes det lite.

Hursom – bäbisen är här och jag är överlycklig.

Han kommer att få höra det om och om igen men redan nu kan jag säga – du kommer bli mitt alldeles speciella gullegull och jag kommer att älska dig så.

En ny stjärna lyser upp Göteborg.

FETT <333

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.