CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katjas tips

Bergstema.

Bergstema.

Vi cyklister är ju smått besatta av berg. Här kommer ett litet tips om du vill pimpa din inkorg med bergstema. Funkar om du har Gmail, alltså.

Gå in på Inställningar → Teman inne på ditt Gmail-konto. Välj temat Berg. Gmail kommer då att fråga dig vilken plats du vill ange. Ångrar du dig så kan du ändra plats i rutan längs nere under teman. Gmail väljer bergen närmast det plats du har valt.

Jag valde förstås Frankrike och ett av mina drömskaste favvoställen. Hur fin bergsbakgrund som helst. Så där ja!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.