Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Förlåt höst.

Förlåt höst.

Jag förstår mig inte på dagen idag. Det är bara mörkt, blött, tungt och jag är trött och smått förstörd utan att riktigt veta varför. Huvudet känns yrt, som om nån hade drämt till det med en potatissäck. Jag tror det är sömnbristen och köldchocken – vi har visst blivit bortskämda med alla fina dagar här i Mellansverige! – men också alla tankar på framtiden och hur det egentligen kommer att bli. Det är tur jag får min Johnny, 8 år, min största fan och ivrigaste äventyrare, hit snart. Men idag drar jag täcket över kroppen och mjukispandan över ansiktet och stannar i sängen tills benen leder mig ut i det blöta gräset för lite nattliga crossövningar.

Förlåt höst, men you can’t sit with us idag.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.