Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.
Jag har fet deadline och kommer alltså inte kunna blogga mycket idag. Därför tycker jag vi kör en frågestund. Fråga exakt vad ni vill och jag lovar att vara så ärlig och duktig som möjligt när jag svarar på era frågor! Nån har uttryckt en önskan om att jag svarar på video, kanske kanske?
Oavsett – nu kör vi.
Vad undrar du?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

16 kommentarer

 1. Hej

  Föst av allt roligt att följa dig här, synd att du inte svara på mail man skickar ;)

  Frågan är: Har ofta rakar du dina bena och armar som jag förstått att man gör i Cykel branschen ?

 2. Första cykelbilden på dig sen du började cykla? Vore skoj att se.

  När kommer du o kör LL-spåret på MTB/CX igen?

  Vilka kul grejor planerar du nästa säsong?

 3. Hej!
  Nu har jag startat upp min blogg igen, efter att ha haft ett uppehåll på snart ett åt. Jag hoppas att du kikar in och förhoppningsvis blir inspirerad. Min blogg handlar om mode, resor och inredning.

  Kramar Emma

 4. Jag är på jakt efter massa nya cykelkläder. Berätta om dina favoriter, vilka som e mindre bra, vart du helst köper dom, vad du helst cyklar i under våra olika årstider m.m. Allt om cykelkläder helt enkelt! Jag behöver hitta nytt, roligt & bra!

 5. Av alla vägar och turer du tagit, vilken har gjort störst intryck på dig? Eller vilken är din favorit?
  Det vill jag veta :)

 6. Jag önskar vetenskapliga och ingenjörsmässiga djupdyknigar i:

  – Vad är bäst att äta när energin börjar ta slut; gel eller styrlinda?

  – Kan tubelessgucka funka som substitut när hårstylingprodukterna är slut inför en dejt?

  – Och hur mycket snabbare blir man, egentligen, med helium i däcken?

  ;)

 7. Pingback: Happy mtb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.