Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravel

Fin rehabkväll.

Hej.

Tog min lilla sargade cyklistkropp och cuben ut till Gropen igår kväll. Tyvärr lite för sent för att det skulle bli helt lyckat – hade bara en lampa med mig och jag ser liksom uselt i mörkret även med lampor så… Även om benen egentligen kändes pigga så gjorde såren och blåmärken så mycket ont och kändes typ, inflammerade och ömma. Myste runt ett par varv och så kom Anna förbi med min Canyon som hon hade lånat. Jag visade Anna hur ett Helgmyset-varv kunde se ut och hon visade mig ett gömt litet stockparti att träna på. Win-win! Och så var ljuset magiskt och vi delade på en god cykelkaka och gjorde upp planer för höstens Stora Cykelfest som jag hostar i slutet av november. Det kommer att bli episkt.

Helt okej rehabkväll med andra ord.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Nu blev jag jättenyfiken. Är det en MTB-grej eller cross? Kanske skulle komma på besök till min hemstad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.