Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Snack

Våra höstlistor.

Våra höstlistor.

(tyvärr ingen bildkälla, nån
som känner igen konstnären?)

God morgon. Igår tokkraschade jag på min damtralla (av alla cyklar!) så jag är småjusterad och småsur idag men vill ändå börja morgonen med nåt lättsamt istället nämligen våra, bloggarnas höstlistor! Minns ni min lilla lista som jag skickade vidare? Här är de kollegorna som bidragit med egna höstlistor:

Helenas lista

Johans lista

Elnas lista

Sara Borgs lista

Hasses lista

Dessis lista

Jossefrus höstlista

* SUMMIT MTB:s lista (Nytt!)

* MTB-Karins lista (Nytt!)

Har du också sportat höstlistan eller känner till nån jag inte har med? Hojta till så lägger jag till den.

Puss och lövfluff på er!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.