Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Jag vet att ni är hemskt nyfikna på hur det gick i tempot igår.

Men jag teasar lite – inte minst för att resultatlistan inte kommit upp än – även om jag förstås har mina aningar…

Hur som så väntar vi en stund till och antecknat detta i vår almanacka så länge:

Himla skoj – världens elit liksom! – och jag är förstås ledsen att jag inte kommer att hinna vara på plats och kika istället. Imorgon kör jag visserligen Velofondot (ni kommer väl också och kör?) – tyvärr i motionsklass då inte en dam är anmäld till tävlingsklassen, blä! – men på söndag är jag av familjeskäl i Stockholm. Tur det kommer att finnas en sändning då! På söndag mellan 10.40 och 14.30 på SVT1/SVT Play. Läs mer här.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.