CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja tävlar

Lektion i nybörjartävlande. Exempel: Vårgårda imorgon

Hej.

Jag har ändrat mig.

Jag startar i tävlingsklassen i Vårgårda Velofondo imorgon.

Jag har en snitsig plan som den ambitiösa tankesultan jag är. Jag tänker nämligen utnyttja idén med nästan gemensam start oavsett klass.

Det är att steg ett) hänga med elittjejerna så länge det går, steg två) bli avhängd och hinna pusta ut innan motionärerna kommer och steg 3) åka i mål med nån grymt fin motionsklunga som förbarmar sig över vraket. Smart, va?

Jag skulle förstås kunna starta i motionsklassen men ska ju va så himla märkvärdig ju.

Men det är ju kul.

(kanske inte för mina vänner som får stå ut med mitt gnäll efter varje sämre lyckad körning men jag älskar er, det vet ni)

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.