Cykelkatten

Afterbike, afterglow

2014-08-11 19.26.08

Tröjan (den gula) är lite för stor för mig – dock helt ny och fin – säljer den.
Bara att kommentera/maila om du är intresserad.

Alltså erkänn att det ändå är lite, lite skönt med vardag igen? I mig bor det två personligheter – en tvättäkta äventyrsjunkie och en trygghetsnarkoman av sällan skådat slag. Båda måste få utrymme annars blir det inbördeskrig. Just när det gäller träning mår jag bäst av vanliga hederliga veckodagar som jag kan planera och utvärdera. Distans på söndag. Skölj på måndag. Intervaller på tisdag. Mittemellanskoj – kanske MTB? – på onsdag. På’t igen på torsdag. Nöjescykling på eller vila på fredag… och så vidare. Med smärre ändringar insprängda då och då förstås, för att inte klibbas fast i rutinen alltför mycket. Tänkte faktiskt på detta igår när jag, Johan, Quintana m fl körde standardskölj. Inga konstigheter, bara jävligt soft att cykla och sedan komma hem och äta god mat.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

    1. Det är Peters gamla brallor och han var superlång. De är otroligt sköna så dem släpper jag inte så lätt. Och förresten… jag GILLAR långa byxor, är väl ingen triathletlöparfitnessshortstjej heller. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.