Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Dagens cykelvideotips får bli en fransmans kärleksförklaring till sin åttioårige farfar och hans cykelpassion. Filmen gjordes som en kombinerad 80-årspresent och hyllning i ett och resultatet är lika peppt som värmande. Jag hoppas att mina barnbarn nån gång gör en sån (om än för hemmabruk!) video om mig när jag är supergammal och knotig och trampar runt bland franska kullar. Hursom, voilà!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.