Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Ni har säkert sett det hos min kära bloggkollega Johan – men jag kan förstås inte låta bli att sprida artikeln heller. Imorgon finns vår kära cykelklubb i lokaltidningen nära dig! Jag kan förstås inte annat än att instämma med ordförande-Bengt – det händer saker i klubben och vi växer. Förhoppningsvis växer engagemanget också i takt med det ökade sportcykelintresset i länet. Redan idag finns det en del eldsjälar i klubben men vi kan förstås bli många, många fler som säkerställer att Sveriges mest blårange cykelklubb blir Sveriges mest aktiva också – både på tävlings- och motionssidan. Och du som bor nånannansocknes och är här enbart på besök – ta en tur med oss i Västerås CK vettja! Vi är ju trevliga cykelpropagandister vi. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.