Cykelkatten

Afterbike, afterglow

2014-07-31 10.40.32

Hej.

Fortfarande lite glest mellan inläggen… pressar ut det mesta ur semestern, ni vet. Mest lat och glider runt i sandaler och cykelfikar med gott samvete, bara en sån sak (nej, inte ätstörd, bara cyklist). Gör lite annat också. Igår gick (eller snarare paddlade) jag och Grannen en heldagskurs i havskajakpaddling, det var skitskoj! Har träningsvärk i benen idag, skumt egentligen, alla andra fick värk i benen och ryggen. Men inte jag inte.

Hur som! Nu drar jag till Göteborg för att hälsa på min älskade vän och visa upp de blårangea färgerna på nån av rundorna imorgon. Ska bli spännande, aldrig cyklat i Göteborg förut. Har ni koll på var vettiga lördagsdistanspass utgår ifrån så får ni jättegärna berätta det för mig. Cyklar gärna snabbt och långt. Finns väl ett antal klubbar i Göteborg, men jag har egentligen noll koll på motionsverksamheten då jag enbart träffat göteborgsfolksen på de få tävlingarna jag hunnit köra hittils. Hursom!

Hörs snart! Puss.

P.S. Jag har inte glömt att berätta om Italien. Jag ska, jag lovar!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 kommentarer

  1. Välkommen! :) Jag är ju inte klubbaktiv, men kolla om Hisingens CK om de har något på gång (största klubben häromkring) alternativt Lygnens vänner (bas i mölndal). Happy kan såklart även kollas, rätt många Göteborgare hänger där.

      1. Ja det finns många fina vägar omkring Borås. Framförallt så är det ju mycket landsbygd och det älskar man ju som cyklist att samtidigt som man flyger fram på vägarna kolla på det vackra landskapet. :-) . Du är välkommen! SOK-knallen heter föreningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.