Cykelkatten

Afterbike, afterglow

garda4 garda3 garda2 garda1

Jag försöker verkligen koncentrera mig på nuet. Men det är som ni kanske kan tänka er lite svårt. Det bästa med ställen som det vi ska till är de oftast är vackrare än vad man föreställer sig. Alltså kan jag med gott samvete låta mig ha rätt så höga förväntningar. Kulörta, bergiga Italien om tio dagar.

Under tiden passar jag på och tränar upp min värmetolerans genom att träna bäst jag kan i stekhettan som råder i detta land just nu. Pust säger jag bara!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.