Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravel

sjukligtkärochjagkommerintekunnasovainatt

sjukligtkärochjagkommerintekunnasovainatt

Genesis Croix De Fer.

Smaka på namnet. Jag vill inte ha nån annan. Pax på denna, nu är det dags för de ekonomiska cellerna att börja röra på sig igen inne i stackars skallen. För denna, denna vill ha mig.

för att den är svart

slick

rak

heter som en av mina favoritplatser på jorden

och helt enkelt väldigt, väldigt snygg.

Snacka om besvikelse. Snygg men dåligt utrustad. Dumma Genesis.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

  1. Allt är relativt. Hur då dåligt utrustad? Min kollega har en, han är grymt nöjd. Jag har inte kunnat provcykla då det nästan är bmxstorlek för mig :) men jag tror honom. Sen är det väl tiagra rakt igenom vill jag minnas? Det är inte bara rent skräp. Bromsarna är inte kassa heller tror jag. Sen får man ju räkna in i “utrustningen” en odödlig stålram med fästen för allt! Med det sagt är det med touring än ren CX, men den går utmärkt på grusväg.
    Sen skulle jag själv tyckte att den kanske är något dyr i utgångsläget, men om man finner ett ex till bra pris så är det nog en bra hoj.

    1. Alltså det var lite det jag insåg. Denna hoj är säkert grym som långpendlar/distanscross men jag behöver nåt lite mer cx-tävlingsaktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.