Cykelkatten

Afterbike, afterglow

2014-07-05 22.08.03

Hej. Besök i helgen, noll tid att blogga!

Blåste av bloggtävlingen pga. dess uppenbara krånglighet. Tänkte lite fel där, borde hittat på nåt enklare. Flera läsare hörde av sig och påpekade det nämligen. Men misströsta inte – jag kommer att köra nån tävling i samband med Touren.

Jag har förresten en rolig sak att berätta.

Jag har äntligen bokat semesterresa. Och inte vilken som helst för jag är ju en glad cykelidiot som liksom satsar på detta med att bli bra på cykel och älskar det every minute of my life och så. Det är ju Rapha Rising snart eller hur… Och cykellusten är grym… Och höjdmetersuget enormt… Och Frankrike lite för bökigt att boka just nu av olika skäl.

Så, det vart Gardasjön och de hiskeligt branta stigningarna runtomkring! Gissa om jag är uppspelt. Längtar så redan nu. Mer om det imorgon, nu är jag stendöd kokar makaroner efter en härlig men lite väl solig distansrunda.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

6 kommentarer

  1. Gardasjön är paradiset! Var där för fyra år sedan. (Cyklade inte dock bara semestrade och åt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.