Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Livsstil

TT som i Torp Trial

TT som i Torp Trial

Det vart ingen tempokörning igår. Jag hade min cykel på jobbet – där hade den stått i två dagar – så när jag skulle kitta upp mig och putsa på den det sista innan avfärden mot Tidö där tävlingen gick upptäckte jag att ventilen hade lossnat så bakdäcket var katastrofmjukt. Visserligen hittade jag en handhållen nödpump på mitt kontor men den bjöd på inte på några vettiga bar den. Mojon sjönk när jag insåg att jag inte skulle hinna ut till Tidö men Tony föreslog en casual träningsrunda istället. Väl strax utanför stan kom vi på idén att hälsa på en kompis som hade skaffat sig ett alldeles eget torp ett gäng mil utanför Västerås. Så vi letade lite och chansade och hade tur – hon var hemma! Ett drömmigare ställe får man leta efter här i krokarna kan jag lova. Nära men ändå smakfullt gömt i trädgårdsgrönskan, med tillhörande smultron, fruktträd, köksträdgård och andra sjukt somriga tillbehör. Och den gudomliga kvällssolen på det. Himmelsk kväll – inte minst för att solen fortsatte skina (en raritet i dessa dagar!) även på vägen hem. Därmed inte sagt att det blev varmare så vi blev tvungna att köra den något aviga kombinationen vindjacka till kortbyxor. Tack Ewa för en stunds sommarmagi!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.