Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag vet inte hur det är med er, men jag älskar måndagar. Måndagar är veckans septembrar och september är förstås årets finaste och piggaste månad. På måndagar vaknar jag alldeles ny och idésprudlande, borstar tänderna extranoga (speciellt nu när jag investerat i en sån där dribblande tandborste, så himla kul ljud!), sätter min garmin på laddning, köper mig ett nytt nummer av någon av mina favvotidningar, tar mig en mugg koffeinrikikt uppstartste, ringer alla de måste-samtalen som är så dryga att ringa om fredagar och tänker igenom veckan som kommer. Och sedan tar jag mig an den.

De förra två veckorna utgjordes som sagt tidigare av ett slags mellansäsongande. Nu är ordningslusten tillbaka för fulla muggar och försäsongen tvåtusenfemton startar precis idag. Precis så känns det. Nu skiner förresten solen. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Både cykeltidning, skalstock och TI83 plus. Nice :) Fast det där med måndagar… det är bitterljuvt, men inte så att man älskar dem ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.