Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Alltså där dyker jag upp, ett gäng varv efter herrelitens start och har cyklat ett gäng sex mil. Efter damjuniorernas körning hade jag liksom inget att glo på och så ville jag träna så jag drog till Lidköping och spanade in morden i Midsommar-ish kyrkor längs den slingriga lill-vägen. Fint etc. Hur som!

Dyker alltså upp där vid Kinnekulle-backen (SM-backen alltså) och cyklar lättsamt uppför det jag TROR utgör backen. Jobbigt. Blir varm. Snackar lite med langarna. Beger mig mot bilen där min proteinshake finns. Blir sugen på te, körren ligger tydligen uppe vid målet. Vänta, UPPE?

Börjar traska uppför och INSER alltså. Det som jag trodde var backe är typ en tredjedel av BACKEN.

respekt

RESPEKT

9 varv uppför (15 för herrar)

Lite mör nu efter allt fixande, cykling, spring uppför den där jäkla backen (typ 4? 5 gånger?), alla hejarop på mina grymma klubbkamrater +andra samt egna tränings- och livstankar.

Jag fullkomligen älskar cykelsporten. Så naket, så rått, så agnarna från vetet.

SM alltså.

Vilken dröm. Någon gång SKA jag stå på den startlinjen.

kan inte nåt års SM arrangeras av en klubb belägen i nåt lite plattare omgivning?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.