Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Livsstil

5 cykelsaker jag gillar idag.

5 cykelsaker jag gillar idag.

ett. F.A. Seeds’ Cycle Care Kit (nu när jag är nyförälskad i detta med cykeltvätt)

två. Väggkalender med Tillie the Terrible Swede, Mary Dawson och de andra krutdamerna anno old school. Får bli hemmabygge…

tre. Maartje Hooglands världsmästarstickade mys. Världsmästarränder är no-no på cykeln – men helrätt på myströja, det bestämmer jag punkt nu. Vill ha den på mig när jag står kramar om en temugg och kollar på cx i höst!

 

fyra. Dessa olidligt kaxiga heritage shades från Oakley

Fem. Pro Team-handskarna från signaturmärket.

Vilken är er favorit?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.