Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Midsommarveckan!

Midsommarveckan!

Hej.

Det är ju inte vilken vecka som helst – det är ju midsommarveckan!

Redan nu känner jag på mig att denna midsommarvecka kommer att bli något alldeles speciellt somrig. Dels så verkar det soliga vädret hålla i sig, dels så jobbar jag inte hela veckan och dels så har jag både somriga, cykliga och sommarcykliga (egen kategori) planer. Vi kör en genomgång:

* Idag måndag börjar jag återinrulla benen, kravlöst så när som på en kopp kaffe och möjligen en morsmorshostebulle på nåt trevligt fik nånstans dit hjulen bär. Känner för lite asocial måndagscykling, mest jag och naturen och så Garmins virtual partner typ.

* Imorgon tisdag ämnar jag få mig ett rejält kvalitetspass med klubben. Intervaller får det bli och riktigt jobbiga sådana. Sedan ska jag försöka hinna fota lite grejer jag tänker sälja. Cykeltingestar förstås. Håll utkik!

* Onsdag känns som en lååång dag. Då kommer det att hända tre spännande cykelrelaterade saker på en dag – hoppas jag kommer att hinna med alla. Det blir i alla fall till att hänga i Stockholm! Först en hemlig superkul grej – kör inte cliffhanger utan jag får inte berätta nåt än så länge.. Sedan Skeppsholmens GP och sedan vernissage på Arkdes med anledning av CYKEL-utställningen. Undrar om det är okej att glida in pålycrad och luktandes 35 minuter + 2 varv cykelskoj?

* Torsdag lovar de regn på men det tänker jag dementera. För visst hinner det ändra sig till torsdag? Då ska jag nämligen göra det jag längtar mest till – cykla de fjorton (eller möjligen sexton? Har inte bestämt exakta rutten än) milen upp till gården mellan Sandviken och Ockelbo där Frida! residerar och där jag får äran att fira midsommar. Tänker ladda fett med reservslangar pump och sånt, lagom kul att bli strandsatt i typ Tärnsjö eller annat myggrike.

* På fredag dyker fler folks upp och sedan blir det midsommar! Kanske hinner jag lura ut Frida på en trevlig sommarrunda så hon får rasta sin glänsande Merida?

* Lördag och söndag tänker jag inte planera ett smack för.

Vad ser ni mest fram emot den här veckan? Har ni återhämtat er efter vätternäventyret?

Glada sommarpussar på er!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Vätternrundan var jobbigare än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Ner till Jönköping gick det hur lätt som helst men efter den depån så blev det 10 mil med: mörker, regn, motvind sen i Karlsborg så var det nära att jag bröt men sen bet jag ihop och sista 10 milen gick av ren vilja! När jag kom i mål tänkte jag att jag aldrig skulle cykla igen men idag så har jag bestämt mig för att genomföra klassikern nästa år. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.