Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Livsstil

Inspelning och vernissage.

Inspelning och vernissage.

Bajsben igår men det glömmer vi idag.

För idag stundar roliga saker! Först ska jag ut till en finfin plats ute i Stockholms skärgård och möta ett produktionsteam som ska filma mig och ett gäng andra aktiva människor när vi utövar sånt vi tycker om. Anledningen? Jag berättar sen, jag lovar. Sedan bär det av mot stan – hinner jag så kör jag Skeppsholmens GP och hinner jag inte det så hinner jag i alla fall se eliten köra och sedan unna mig ett glas tjut på öppningen av CYKEL på Arkdes. Så om ni ser en virrig blyg rackare i röd klänning och okammat rött hår så är det jag och säg hej och så. Kanske mumlar hej tillbaks.

Solen skiner inne i min cykelsjäl.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.