Cykelkatten

Afterbike, afterglow

imagePå tåget hem till Västerås. Jag har inte cyklat på dagarna två. Däremot har jag åkt karusell, ätit ur tivolibägare, druckit ett par goda drinkar på eviga Söder, grillat korv med havsstänk till och pussat på den mjukaste pojknacken av dem alla. Jag har behövt denna uppladdning (och benen – psykologisk vila, de är människor de med!) för denna vecka kommer att bli grymt intensiv. Och rolig! Spännande va? Men softa på så länge. Det är fortfarande söndag och jag har fått vittring på potatisgratäng och actionfilm.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Vad är det för tåg som har så mycket plats för bagage? Det brukar ju som mest få plats 2 ryggsäckar i SJ’s vanliga vagnar..

    1. Regional! Men luras ej, det är en av de få platserna på tåget det finns plats för bagage… ;(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.