Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Up in my air balloon

fan jag är så tacksam över att jag kan cykla. gång på gång känner jag denna tacksamhet!

Det här är det kortaste inlägget på denna blogg ever kanske, men när hela min världsdel rämnar av svällande stress hets och missförstånd
när kvalitetsknark känns åt helvete för dyrt
och Paris är för långt borta

då är jag så himla lycklig över att jag kan cykla
bort, bort, bort och långt, långt, långt tills den enda känslan som fortfarande känns är primitiv
fysisk
bara fysisk.

eller hur?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.