CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja kör landsvägKatja tävlar

Må benen vara med mig ikväll.

Må benen vara med mig ikväll.

God morgon!

Vädret är smått schizofrent där ute. Igår började dagen grått men milt. Senare kom solen. På kvällen blev det grått och milt igen och plötsligt började det stormregna. Det regnade fram till nattningsdags vid tio (jepp, så rolig är jag vissa dagar) och när jag vaknade till en kort stunt senare så var hela gräsmattan vit av nysnö. Imorse vaknade jag till strålande sol men med inslag av isande vind.

Min enda förhoppning är att asfalten hinner torka till lagom till kvällens GP.

Så här ser banan ut förresten:

Som ni ser så är den inte speciellt lång men likt förbannat kurvig och med en rätt så kort men ändock kritisk accelerationssträcka. Ser inte fram emot att bli varvad (vilket jag förr eller senare kommer att bli ändå) av ledarklungan mitt i någon av hårnålarna.

Men äsch vaffan. Är ju skoj ju.

Heja mig (och Johan)!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.