Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej!

Fanken, nu är jag tvångsvuxen igen. Jag har ju haft lillebror 8, hos mig över långhelgen! Alltså har jag kunnat vara mig själv här i dagarna fyra och nu när jag dumpat av honom hemma hos föräldrarna så känns det inte alls lika kul att skjuta maskrosor, provsmaka sig genom allt godis i påsen, råka trampa in i leran, jaga (och bli jagad) friluftsmuseumhöns, vägra nattas fast klockan är nio på kvällen och garva åt knasdjuren i tecknad film.

Det har ju inte blivit så mycket bloggande men ni kan få en liten recap ändå. Jag har:

* gjort alla de ovanstående sakerna plus lite bus till och fått lite skit av de riktigt vuxna för min “pedagogik”

* njutit av satans fint väder

* luftat min nya Catlike Whisper Plus (förtjänar ett eget inlägg, så snygg så skön!) på Tunby-GP

tillsammans med Eva och ett gäng andra skojtävlingssugna cykelharar! Älskar när det är fint väder, helg och folks är glada och kortbyxade och dyker upp. Och när ens egen bror stå publik, med koklocka och allt <3

* ätit för mycket godis (precis som Contis och Johan på bilden, ja ni ser ju på minerna)

* grillat

* sett Amstel Gold – tyvärr på danska (var det så för er med? Tråkigt speciellt när man vet att Vacchi kommenterar!)

* fått min cykel justerad… mer om det senare

* fått bilpunka mitt ute i nästan ingenstans typ och blitt räddad av två local boys med “h a t e” intatuerat på fingrarna, det ni!

* köpt mig en ny magisk ring.

Massa skoj och inte en sen kväll. Dagens kväll kommer dock att bjuda på stenhårda lagtempointervaller, det ska jag (som ju råkar vara ledare och hittat på upplägget) se till :)

Har ni haft det skönt under långledigheten?

Här är iaf en som passade på att njuta, lite extra till och med säkert bara för att jag höll på att fota henne!

Puss!

er något röriga Sid… menar Katja

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Ser jag rätt, var det cykling med linser? Funkar det bra nu?
    Låter för övrigt som att du haft en grym påskhelg! :)

    1. Haha tyvärr icke! hade bara brillorna i handen… Har inte cyklat med linserna sen jag kom hem från Mallis, måste bli skärpning på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.