Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Helt glad. Helt slut – utan att ha cyklat idag, kan tänka sig! Haft skojiga saker för mig ändå. Varit nämligen till Stockholm och hämtat lillebror, åtta i dagsläget, för stoj och skoj och äventyr över helgen. Jag vet inte vem av oss som är mest uppspelt. Nu är i alla fall ena syskonet utslaget i sängen och jag tänker trycka i mig lite godis fast det bara är fredag och allt.

Imorgon kommer förresten ett önskeinlägg.

Snart blir det dröm- och pepptid för mig mig, med stundande helgmys och kyckligklapp imorgon lördag, söndags-GP med brorsan som koklockeringande åskådare, Amstel Gold och grillning tillsammans med Tony och bäste Johan och någon löptur eller två.

Fan det bästa med småbarn är att de däckar tidigt. Så kan man med gott samvete däcka tidigt man med!

Gnattis

P.S. Gilla min Facebook-sida för att se hur en riktigt trött cykelbloggerska ser ut.

 

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.