CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja reserKatjas tips

Önskeinlägg: Ett litet stycke cykelkultur i Paris

Önskeinlägg: Ett litet stycke cykelkultur i Paris

Jonas skrev:

Jag vill läsa mer om cykelkultur och stil, du är bra på de.

Åh, detta kan jag ju blogga hur mycket som helst om – och gör det också – det vet ni ju :) Men i det här lilla önskeinlägget tänkte jag i alla fall visa er ett litet paket som kom hem till mig häromveckan.

Inslaget i finurligt utskuret papper…

…i cykelrosa ciclismo!-gazetta-silkesomslag

denna som jag längtat så efter att få bläddra i…

och förstås använda mig av! I vintras peppade jag för Raphas nya stadsguider med cykling och gott liv i fokus – och nu är den första här i min hand. Fullproppad med cafétips, cykelvänliga gator- och sevärdhetstips och förstås – kartor i mängder!

Jag har med flit inte bläddrat i guiden för mycket än. Det får bli efter Mallis – och jag har förstås en restanke med köpet. Visst är den fin? 4 euro i Raphas webbshop, helt ok för ett litet konstverk som främjar stadscykling och doftar mitt favoritland.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.