Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Snack

När katten är borta…

När katten är borta…

Lika förtjusande varje år, min älskade ö

…dansar läsarna på bordet. Eller tar över, snarare. Minns ni min senaste tävling där jag bad er att önska inlägg? (och ja tavlan blir klar inom sinom tid <333) Jag har ju tillfredsställt ett och annat önskemål, men inte alla förstås. Så jag tänkte under veckan jag är på Mallis och av naturliga skäl inte hinner blogga live varje dag så får ni ett #önskeinlägg då och då istället. Deal? Deal.

Och P.S.

har vi riktigt, riktigt tur så styr Anna upp här lite medan jag är och far. Det är bra att hon håller cykelställningarna här hemma!

Nu hoppar jag på planet. Hejdå Sverige, hej cykelparadis. Hörs snart. Håll tummarna för wi-fi på hotellet ;)

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.